Sökområde Hörby Skåne Sverige

Entreprenad Hörby

Välkommen till Liljegrens Gräv - entreprenadfirman i Hörby! Våra kunder är i första hand lantbrukare och privatpersoner runt om och i Hörby, Eslöv, Lund och Malmö. Jag jobbar också en del åt kommuner och Svevia, och industriföretag, som jag röjer snö åt.

Entreprenad | Liljegrens Gräv

Liljegrens Gräv

Stig Liljegren heter jag som driver Liljegrens Gräv.

Verksamheten utgår från Stavröd utanför Hörby men vi är även verksamma i Eslöv, Lund, Malmö och andra närliggande orter. Liljegrens Gräv är ett litet och personligt företag som utför markarbeten och anläggningsarbeten åt både privatpersoner och företag / lantbruk i Hörby med omnejd.
Kontakta oss för hjälp med bl.a. dränering, snöröjning, gödselkörning och tröskning.

Våra kunder är i första hand lantbrukare och privatpersoner runt om och i Hörby, Eslöv, Lund och Malmö. Jag jobbar också en del åt kommuner och Svevia, och industriföretag, som jag röjer snö åt.

Snöröjning i Hörby, Eslöv, Lund och Malmö.

När kylan tränger på och snön faller är det viktigt att hålla gator och trottoarer fria från snö genom snöröjning så att alla kan ta sig fram på ett smidigt och ofarligt sätt. Vi har lång erfarenhet av snöröjning och kan hjälpa er att röja snö från Hörby till Malmö med omnejd. Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med snöröjning.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Stavröd
Tel: 070 – 357 69 57
Mail: stig@liljegrensgrav.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information